Szórakozás

Egy fával akart szexelni a dögös sztármami

Jenny McCarthy  (Jenny McCarthy )
Jenny McCarthy  (Jenny McCarthy )

Jenny McCarthy egyik ifjúkori kicsapongása során annyira, elbódult, hogy szexuális kielégülést akart egy fától kicsikarni.

Az amerikai Playboy modellekre gyakran mondják azt, hogy sokat nem válogatnak, amikor alkalmi párválasztásra kerül a sor. Jenny McCarthy-ra viszont szó szerint igaz, hogy fűvel-fával hajlandó volt kisebb-nagyobb kalandokba keveredni. Egyszer ugyanis annyira elszállt az agya az ecstasy-tól, hogy szexuális aktust létesített egy fával. A negyvenévesen is bombázó sztármami először csak támasznak használta a fát, mert nem bírt menni. Ám ekkor észrevette, hogy olyan kellemesen bizsergeti a kéreg, így elkezdte mindenét hozzádörzsölni a törzshöz. Azt már nem tudni, hogy eljutottak-e a végkifejletig.

Jenny soha nem titkolta, hogy a kilencvenes éveket gyakorlatilag végig drogmámorban töltötte, és így gyakran keveredett érdekes szituációkba. Egyszer például barátaival meztelenre vetkőztek a malibui tengerparton, csak éppen ez nem tűnt fel nekik, annyira el voltak bódulva. Ám a kábítószer függőség egyáltalán nem olyan nagy mulatság, mint ahogyan a modell szereti azt vázolni. Amit ő is tudhatna, hiszen sokak szerint fia korábban autizmusnak vélt agyi elváltozása az önpusztítása során, a testében lerakódott méreganyagok eredménye.


Fura dolgokat hozott ki belőle a drog

Ajánlott videó

Olvasói sztorik