Szórakozás

Charlie Sheen lövöldözéssel fenyegetőzött

A rendőrség nyomozást indított Charlie Sheen ellen, ugyanis állítólag azzal fenyegetett meg egy férfit, hogy szétlövi a fejét a puskájával.

Charlie Sheen ismét botrányt okozott, mégpedig akkorát, hogy a rendőrség is vizsgálódik az ügyben. Egykori üzlettársa ugyanis feljelentést tett ellene halálos fenyegetés miatt. A színész egyik közös ismerősüknek azt írta, hogy szétlövi a félautomata puskájával a férfi fejét. A címzett pedig komolyan vette az üzenetet, mivel ismeri Charlie heves természetét.

A hatóságok egyelőre Sheennel még nem beszéltek, de a menedzsmentje őröltségnek nevezte a vádakat. Szerintük a feljelentő csak megpróbál újfent pénzt kicsikarni a balhés sztárból, miután a többi kísérlete kudarccal zárult.

Mindenesetre nem lenne meglepő, ha Charlie tényleg fegyverrel fenyegetett volna meg valakit, mivel korábban is voltak hasonló ügyei. 1990-ben drogmámorban karon lőtte Kelly Prestont, aki azonnal felbontotta az eljegyzésüket, és John Travolta karjaiban vigasztalódott. 2009 karácsonyán egy késsel akarta kizsigerelni akkori nejét, Brooke Muellert.


Ismét botrányt okozott

Ajánlott videó

Olvasói sztorik