Szórakozás

Nagy bajba kerülhet a ValóVilág sztárja

vv-feco(430x286)(2).jpg (vv fecó, )
vv-feco(430x286)(2).jpg (vv fecó, )

VV Fecónak elege lett Londonból, hazaköltözik a családjához. A valóvilágosnak nem jött be a külföldi munkavállalás, a plusz pénz helyett inkább a családja közelségét választotta. Ez azonban azt jelenti, hogy ismét anyagi gondjai lehetnek.

VV Fecó szeptember végén még gőzerővel készült Angliába, azonban úgy tűnik, hogy a külföldi munka nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A valóvilágos akkor egyik pillanatról a másikra döntött úgy, hogy kiköltözik felesége testvéréhez, aki már fél éve Londonban élt. A tervek szerint a két fiú együtt dolgozott volna, hogy a családot támogathassák a kint megkeresett pénzből.

Valami azonban keresztbehúzta a valóságshow-hős számításait, ugyanis pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy hazautazik.

“Jövő héten megyek hazafelé, elég volt Londonból. Jó kis túra volt, de már alig várom, hogy otthon legyek a gyerekekkel. Magyarország az mégiscsak Magyarország…” – tette közzé Facebook oldalán Fecó.

A hazautazással azonban valószínűleg újra válságos helyzetbe kerül a családi kassza, hacsak a házaspár záros határidőn belül nem talál munkát magának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik