Szórakozás

Abortusza után újabb sokk érte az RTL sztárját

VV-Feco(430x286)(1).jpg (vv fecó, )
VV-Feco(430x286)(1).jpg (vv fecó, )

Azt beszélik, kiborult VV Fecó felesége, amikor kiderült, hogy férje Angliába költözik és ők ismét egyedül maradnak. Angéla a Hír24-nek elmondta, nem szomorú, ugyanis Fecó megígérte, ők is utána mehetnek, ha beindul a munkája.

Nem volt könnyű élete mostanában VV Fecó feleségének. A fiatalasszonynak először azzal kellett szembesülnie, hogy gyermekei apja megcsalta, majd Fecó beköltözött a VV-be, ami miatt a család teljesen padlóra került anyagilag. Ha ez nem lett volna elég, a valóságshow után Angéla teherbe esett, és bár eleinte örültek a babának, anyagi helyzetük miatt végül az abortusz mellett döntöttek, ami érthető módon nagyon megviselte a családot. S bár időközben az egykori villalakónak sikerült rendeznie a család adóságait, most ismét munka nélkül maradt ő és a felesége is. Angéla a Hír24-nek azt mondta, ha most nem lépnek, ismét padlóra kerülnek, ezt pedig nem szeretnék megvárni.

„Nem jó, hogy Fecó ismét távol lesz tőlünk, de nem tehetünk egyebet. Angliában több lehetősége is van, vagy vendéglátásban dolgozik majd, vagy pedig egy gyárban. Remélem, hogy karácsonykor mi is utána tudunk menni és én is találok magamnak valami munkát. Addig nem lesz könnyű, de majd csak megbirkózom a helyzettel. Számolgattunk és arra jutottunk, hogy ha nem megyünk, teljesen csődbe jutunk” – magyarázta Fecó felesége, aki azt tervezi, hogy férje példáját követve beiratkozik angoltanfolyamra.

Ráadásul a fiatalasszony arra számít, hogy családja is követi majd őket Angliába, így hamarosan együtt lehet újra az egész família.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik