Szórakozás

Zokogva búcsúztatták VV Fecót

Édesanyja sírva köszönt el VV Fecótól, aki egy nappal ezelőtt Londonba költözött, mert itthon gyakorlatilag már éhen halt, családjával együtt. Fecó szintén zokogott a búcsúzáskor.

Fecó felesége, Angéla a Hír24-nek elmondta, nagyon sajnálja, hogy egy jó ideig külön élnek majd férjével, de nem tudtak mit tenni, ugyanis az utóbbi időben már szinte semmi bevételük nem volt. Az egykori villalakó felesége arról is beszámolt, hogy Fecó szerencsésen megérkezett Londonba. Egyelőre rokonoknál lakik majd, így többet tud spórolni.

„A nővéremék már kint élnek egy ideje, nekik bejött a változás. Remélem, hogy nekünk is sikerül összeszedni magunkat. Fecó már holnap munkába áll, egy étteremben lesz felszolgáló. Az utóbbi időben alapfokon megtanult angolul, így remélhetőleg ezzel sem lesz problémája. Úgy tervezzük, hogy küld haza pénzt, de egy idő után szeretnénk mi is kiköltözni a gyerekekkel” – mesélt terveiről Angéla, akit arról is megkérdeztünk, nem féltékeny-e férjére, aki most huzamosabb ideig távol lesz tőle.

Fecó felesége egyébként joggal izgulhatna, hiszen párja korábban megcsalta őt, ezért egy időre szét is mentek. Angéla azonban most már úgy vélekedik, ha valaki menni akar, az menjen, ő nem próbálja meg többé visszatartani. Ennek ellenére persze bízik abban, hogy a családi idillt nem töri meg a mostani különélés sem.

Arról is beszámolt, hogy a villában kötött házasságukat egyelőre a civil életben nem tudják megerősíteni Fecóval, ugyanis arra nincs pénzük.

A Hír24 az ex-villalakó édesapjával is beszélt, aki elmondta, ők is arra készülnek, hogy fiuk után menjenek Londonba, hiszen nagyon rosszul állnak anyagilag. Nincs munkájuk, és életkoruk miatt kilátásuk sincs arra, hogy itthon állást találjanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik