Szórakozás

Dér Heni 10 kilót fogyott és szuperszexi – Fotó

Kirobbanó formában van a Sugarloaf énekesnője. Dér Heni az elmúlt fél évben tíz kilótól szabadult meg kemény edzéssel és odafigyeléssel.

Dér Heniről egyre több szexi fotó lát napvilágot a Facebookon, ami nem véletlen. Az énekesnő büszkén mutatja meg megújult alakját az embereknek, ugyanis az elmúlt hónapokban lefogyott.

„A szakmám megköveteli a tökéletes alakot, és a színpadon való állóképesség is nagyon fontos, ezért tavasz elején komoly fogyókúrába kezdtem. Az elmúlt fél évben tíz kilót fogytam egy új edzésformával” – meséli a Sugarloaf énekesnője.

Heni egy olyan gépet használ edzéskor, amely mikroárammal stimulálja az izomzatot. Ennek a módszernek a segítségével megnégyszerezi a mozgása hatékonyságát, így rövidebb idő alatt érheti el a kívánt eredményt.

„Azoknak ajánlom ezt a módszert, akiknek hozzám hasonlóan nincs idejük semmire. Ezekkel a különleges edzésekkel nagyon hamar lehet eredményt elérni” – mondja Dér Heni, aki a turbómódszer mellett futni jár, és természetesen az étkezésre is odafigyel.

Az énekesnő állítja, hogy kisugárzása teljesen megváltozott a fogyás óta. Dér Henit eddig is rengeteg pasi környékezte, de az elmúlt hónapokban megszaporodott az udvarlók száma. Heni azonban nem adja be a derekát, hiszen már megtalálta az igazit Vincze Gábor személyében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik