Szórakozás

Bepereli egymást a két magyar híresség?

Fluor Tomi a minap közösségi oldalán fakadt ki. Szerinte több olyan ember is van – köztük Dér Heni – akik az ő hátán szeretnének felkapaszkodni.

Szinte nincs olyan kínos kérdés, vagy téma, amely kihozná a sodrából Fluor Tomit. A Mizu című sláger megalkotója egy igazi mosolygós srác, aki minden akadályt könnyen tud venni. Ám a minap nála is betelt a pohár. Az egyik legnagyobb kereskedelmi rádió humoristája ugyanis az ő munkásságát állította pellengérre.

Fluor a paródiát látva úgy érzi, egyesek – köztük Dér Heni is – azért ócsárolják, hogy hírnévhez jussanak. „A humort szeretem, a popszakma nagyrészével ellentétben még nevetni is tudok magamon, viszont rohadtul meguntam ezt a sok élősködőt. Az IHM Mizu paródiáján szétröhögtem a fejem, mert találó volt, mert vették a fáradságot és utánam néztek előtte. Ezek az önjelölt megmondók, mint a Dér Heni vagy a Polgár Peti viszont a pop legszarabb sablonjait dobálják rám, mert rám vetítenek ki mindent, ami a mai könnyűzenében fos. Persze utólag mindenki kikéri magának, hogy a hátamon szeretne felkúszni, de épp ekkor csinálják a leginkább” – ecsetelte a helyzetet Fluor Tomi, aki azt mondja, kemény munka áll sikere mögött. Ám ezt sokan nem szeretnék – vagy egyszerűen nem hajlandóak – tudomásul venni. „Szerencsém volt a Mizuval? Meg a Lájkkal, a Halendával, és az összes többivel is? Tíz éve nyomom komolyan a reppet, önerőből jutottam oda, ahova. Nem vagyok egy csinált sztárocska, és ehhez a celebszarsághoz sincs semmi közöm. Biztos, hogy engem kell cseszegetni? Nem azért nincs fellépésetek, mert nekem sok van… Egyszerűen nem kíváncsiak rátok, amin persze a fikázásommal tizenöt percre lehet változtatni” – zárta le a dolgot Fluor Tomi, akinek nem ez volt az első összetűzése a Sugarloaf zenekar énekesnőjével.

Az első összecsapás még a zenekar, Szervusztok celebek! című klippjekor történt, amikor Dér Heni és csapata a Fluor-jelenséget is pellengérre állította. Fluor Tomi bár akkor nem haragudott meg a bandára, hangsúlyozta: ugyanolyan celebnek tartja a Sugarloaf tagjait – különösen Dér Henit, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is szerepelt – mint azokat, akiknek görbe tükröt kívánnak tartani.

Tóth Szabi, az együttes frontembere szerint Fluor nem értette meg daluk és klipjük üzenetét. „Fluor a személye elleni támadásnak vette az egészet. Szó sincs erről. Ő egy ügyes gyerek, elérte, amit akart, jelenség lett. A probléma nem azzal van, amit csinál, hanem azzal, hogy a csapból is ő folyik. Sőt, mindent meg is tesz azért, hogy ez így legyen. Persze kell a marketing, de azért ne legyünk álszentek. Ő is kihasználja ennek a celebgépezetnek minden előnyét. Ha nem így tenne, még mindig ismeretlen underground zenész lenne” – nyilatkozta korábban a StoryOnline-nak a csapat frontembere.

A vita végül mégsem közte és Fluor között harapódzott el, hanem Dér Heni és a Mizu sztárja között. Az egykori megasztáros énekesnő szerint Fluor veszélyes a gyerekekre, hiszen korábbi szerzeményei komolyan rombolhatják a neten böngésző gyerekek értékrendjét. Fluor Tomi akkor annyival zárta le a dolgot, hogy tudja, vannak dolgok, amelyekben hibázott, de mindenből megpróbál tanulni. A vita ezzel elülni látszott, ám könnyen lehet, hogy most egy újabb fejezettel gazdagodik majd a Dér Heni –Fluor Tomi párharc.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik