Szórakozás

Rengeteget fogyott a Voice sztárja! Exkluzív fotó

Quan duci és pattanásos kisfiú volt. Osztálytársai csúfolták kinézete miatt, ő pedig szégyenében óriási sapkákkal és sálakkal takargatta magát.

Nguyen Anh Quan 2006-ban tanulni jött Magyarországra. A Voice 22 éves vietnami énekese nővérével él Budapesten, többek között ő biztatta, hogy jelentkezzen a TV2 tehetségkutatójába. A meghallgatáson Mező Misi és Caramel is megfordult neki, különleges hangszínével elvarázsolta a Mestereket. A műsor felvételén egy jóképű, energikus fiatal fiút láttak a nézők, azonban Quan a Hír24-nek elárulta, hogy nem volt mindig ilyen.

“Annak idején nagyon pattanásos voltam és csúnya volt a bőröm, sőt volt olyan időszak is, amikor túlsúlyosnak számítottam. Azóta több mint tíz kilót fogytam, amikor a rokonok és a barátok megláttak a műsorban, csodálkoztak, hogy ennyire megváltoztam” – mondta a Voice vietnami énekese.

“Régen szörnyen szégyelltem magam. Mindig nagy sapkákban és sálakban voltam, hogy el tudjam takarni az arcom. Sokan csúfoltak a kinézetem miatt, de ez mára már szerencsére csak egy rossz emlék” – mesélte Quan a Hír24-nek.

A Voice felfedezettje még most sem teljesen elégedett önmagával, három kilót le szeretne adni, ráadásul alacsonynak is érzi magát.

“Még mindig pici vagyok, de ezen már nem lehet segíteni. Sportolással azonban remélhetőleg még leadhatok néhány kilót és remek lenne, ha a fogyás tartós is maradna” – sóhajtott a Voice 170 centis szereplője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik