Szórakozás

Kiderült a kapcsolat Cserháti és Voice énekesnője között

"Azt hiszem, ő lesz az utódom" - jelentette ki évekkel ezelőtt Cserháti Zsuzsa a Voice énekesnőjéről, Fehér Adriennről. Hogy igaza volt-e: kiderül.

Amióta elindultak a tehetségkutatók, aztóa újabb és újabb versenyzőkről állítják: megvan Cserháti Zsuzsa utódja. Évekkel ezelőtt Tóth Verára ragasztották rá ezt a jelzőt, aki – bár nagy tisztelője volt az aranytorkú énekesnőnek – nem örült a párhuzamnak.

A Megasztár 6. szériájában Szakos Andreát hasonlították többször Cserháti Zsuzsához, most pedig az egyik voice-os versenyzőt tarták a nagy énekesnő utódjának. A TV2 tehetségkutatójának legutóbbi meghallgatásán Fehér Adrienn őszintén mesélt Cserháti Zsuzsáról, és kiderült, hogy az összehasonlítás ezúttal valódi történeten alapul.

Adrienn a Voice-riporternek elárulta, nemcsak munkaviszony volt köztük, hanem igazából “második anyukája” is volt az énekesnő, aki utódjának tartotta Adriennt. A lány elmesélte, hogy egy 1996-os Hair-előadás kapcsán találkoztak, amikor Zsuzsa visszatért a színpadra. “Reméltem, ha énekelni hall, felfigyel rám, és ez így is történt. Onnantól baráti kapcsolat volt közöttünk” – tette hozzá az Adrienn.

A Voice-ban továbbjutó énekesnő öröme azonban nem felhőtlen. Csupán annyit mondott el, hogy a magánélete nincs a helyzet magaslatán, így a meghallgatásra is férje nélkül érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik