Szórakozás

Bedrogozott egy nőt a Voice Mestere

Kiderült, hogy azért nyomoz a rendőrség az amerikai Voice Mestere, Cee Lo Green után, mert drogot csempészett egy nő italába, majd megerőszakolta.

A héten az egész világsajtót bejárta a hír, miszerint egy nő feljelentette Cee Lo Greent, és azzal vádolja, hogy akarata ellenére szexuálisan közösült vele. Akkor semmi egyéb részlet nem volt ismert az üggyel kapcsolatban, most azonban kikerült a nyomozati anyag egy része. Amiből kiderül, hogy a nő és Cee Lo júliusban randevúzni mentek egy Los Angeles-i étterembe, ám az első ital utáni időszak teljes egésze kiesett az áldozatnak. Ugyanis az énekes titokban drogot rakott a poharába. A következő dolog, amire emlékszik, hogy reggel egy ágyban ébredt meztelenül, Green szobájában.

A nőnek bizonyítéka is van rá, hogy minden úgy történt, ahogy állítja. Ugyanis miközben számon kérte az amerikai Voice Mesterét az elmúlt éjszakáról, a mobiljával rögzítette a beszélgetést. Amiből tisztán kivehető, amint a sztár bevallja, hogy ecstasy-t adott neki.

Az ügy pedig azért csak most, hónapokkal később került a rendőrséghez, mert a nő először egyedül próbálta rendezni a dolgot, egy zsarolás keretein belül. Ám Cee Lo pénztárcája nem nyílt ki a fenyegetőzésétől, ezért ügyvédet fogadott, és feljelentést tett. Az állítólagos elkövető viszont továbbra is tagad mindent, és a randevújuknak helyszínül szolgáló étterem dolgozói sem tapasztaltak semmi furcsát az ott tartózkodásuk során.


Nem érti, miért vádolják szexuális erőszakkal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik