Szórakozás

Profi énekeseket is kitettek a Voice-ból

A tegnap esti meghallgatáson a mesterek nem ismertek kegyelmet, csak a legjobbak maradhattak. Fenyő Iván húga és a PaDöDő volt vokalistája sem volt elég jó.

Elsőként ismét egy híresség hozzátartozója mutatta meg magát az ítészeknek. Fenyő Fruzsina jazzénekesnő, a színész Fenyő Iván húga lépett a színpadra, szándékosan nem hozta magával bátyját, nem akarta, hogy esetleg emiatt figyeljenek rá. Bár hangszíne különleges és karakteres volt, a Mesterek nem fordultak meg és így nem is jutott tovább.

Továbbjutott viszont számos csiszolatlan és nagyon is csiszolt tehetség is. Caramel énekese lett Burai Krisztián, aki ismert előadóknak ír dalokat. Somló Tamás pedig egy nagyváradi titkárnő-bárénekessel, Kriszta Réka Piroskával erősített.

Ezután Harót Balázs, Caramel egykori vokalistája énekelt. A fiú rettegett tőle, hogy Caramel megismeri a hangját. Az utolsó pillanatban pont Caramel fordul meg. Ezzel megmenekült Balázs, akinek a hangját állítólag a Mester egyébként nem ismerte fel.

Pálos Zsuzsi, aki a PaDöDő volt vokalistája is a próbálkozók között volt. Régi zenekari tagok izgultak érte a backstage-ben. Zsuzsinak azonban nem volt elég a több évtizedes rutin, egy Mester sem fordul meg neki.

Az utolsó fellépő Fehér Adrienn, aki 20 éve énekel. Malek Andreával is többször fellépett már. Cserháti Zsuzsa azt mondta rá: „Azt hiszem, ő lesz az utódom.” Testvérei Fehér Balázs (Carbonfools) és Fehér Gábor (Singer Street) is ismert énekesek. Hangjával elvarázsolta a Mestereket és Mező Misi csapatában folytatja a versenyt.

A Voice komoly meglepetéseket tartogat a jövő héten is. Siker és bukás, kiesés és továbbjutás, igazi feszültség lesz az ötödik Meghallgatáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik