Szórakozás

Kilencórás műtéten esett át Alekosz öngyilkos exe

Alekosz-Anita(960x640).jpg (alekosz, )
Alekosz-Anita(960x640).jpg (alekosz, )

Három hónappal ezelőtt a legtöbben lemondtak Anitáról, aki kiugrott egy kilencedik emeleti lakásból. Nemrég kilencórás gerincműtétet hajtottak rajta végre és már a lába is megmozdult. Az orvosok szerint is csoda, ami a lánnyal történik.

Anitát annak idején Alekosz párkereső műsorából ismerhettük meg. Bár a tragédia után azt beszélték, hogy szerelmi bánata miatt akart öngyilkos lenni, ő ezt cáfolta. Azt mondja, az egész életéből lett elege, ezért döntött a halál mellett. Ma már ő is tudja, hogy valaki nagyon vigyázott rá, ugyanis csodával határos módon túlélte a szörnyű zuhanást, sőt azzal ellentétben, hogy mindenki azt mondta, örökre béna marad, már a lábait is mozgatni tudja.

„Túl vagyok egy kilencórás műtéten. A gerincemet és a medencémet operálták meg. A műtét annyira jól sikerült, hogy a lábaimat meg tudom mozdítani. Egyelőre a bal az erősebb, persze még szó sem lehet arról, hogy ráálljak. Ettől függetlenül az orvosok is csodájára jártak az elért eredménynek és a gyors regenerálódásomnak. Úgy tűnik, hogy 1-2 hónap múlva kerekesszékbe ülhetek és talán jövő nyáron már járni is tudok” – mesélte Anita a Hír24-nek.

A lány, akinek hangjából ma már valóban az elégedettség és a boldogság sugárzik, azt mondja, biztos abban, hogy ez a tragédia nem véletlenül történt vele. Úgy véli, a zuhanás óta sokkal jobb és türelmesebb ember lett, egy új személyiséget kapott a sorstól. Ezt egyébként nem is bánja, hiszen korábban csak kudarcként élte meg az életét, és ahogy fogalmazott, „kezdett vele elszaladni a ló”. Ráadásul a bajban az is kiderült, kire számíthat valójában. Voltak, akik felé sem néztek az öngyilkossága óta, pedig előtte legjobb barátjuknak mondták magukat. Szerelme viszont kitart mellette és úgy tervezik, megtartják az eljegyzést, ha Anita képes lesz felkelni az ágyból.

Időközben a lányt a kórházból átszállították egy rehabilitációs intézetbe, ahol sokat segítenek neki abban, hogy újrakezdhesse az életét. Nagy szüksége lenne azonban speciális, csonterősítő vitaminokra, amelyeket nem tud megvásárolni magának. Anita azt is elárulta, kálváriájáról könyvet akar írni, melynek végkicsengése mindenképpen pozitív lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik