Szórakozás

Újabb meghökkentő hír az öngyilkosjelölt RTL-esről

szerelem (szerelem, )
szerelem (szerelem, )

Szokatlan levél érkezett a Hír24 szerkesztőségébe. Egy férfi azt írta, szívesen megismerkedne Alekosz egykori mennyasszonyjelöltjével, aki nemrég öngyilkossággal próbálkozott.

Anita két hónappal ezelőtt vetette ki magát az ablakon és szerencséjére túlélte a zuhanást. Azóta a Hír24-nek elmondta, nem szerelmi bánatában akart meghalni, döntésében az egész eddigi élete benne volt. Azt is hozzátette, nagyon megbánta a döntését és többé nem próbálkozik öngyilkossággal. Lelki felépüléséhez az is hozzájárul, hogy szerelme mellette áll a bajban. Barátai korábban a Hír24-nek elmondták, a fiú nekik azt mondta, a jövőben is kitart Anita mellett, még akkor is, ha végleg lebénul. Az Alekosz társkereső műsorából megismert lány a Hír24-nek azt mondta, bízik abban, hogy egyszer még lábra tud állni.

A történet megjelenése után keresett meg bennünket egy fiatalember, aki azt állítja, beleszeretett Anitába és bármikor feleségül venné.

„Tudom, hogy barátja van, de abban is biztos vagyok, hogy ez a fiú le fog lépni, ha Anitát kerekesszékben ülve kiengedik a kórházból. Magam is mozgássérült vagyok és tudom, mivel jár egy ilyen állapot. Nem csak arról szól, hogy az ember nem tud lábra állni, ennél sokkal bonyolultabb a helyzet. A napi katéterezések és az egyéb, az épek számára talán visszataszítónak tűnő dolgok bizony sok embert megrémítenek. Szerintem ez a fiú egyelőre nem sejti, mit vállalt be. Én tudom, és ráadásul nagyon tetszik nekem Anita, szeretnék vele közelebbről megismerkedni” – mondta József, aki úgy döntött, vár még pár hetet és aztán meglátogatja a lányt. Azt ígérte, hogy az első találkozásra a Hír24 is elkísérheti majd.

A 40 éves férfi reménykedik abban, hogy Alekosz exe nem hárítja el a közeledését és tényleg lehet köztük valami komolyabb kapcsolat is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik