Szórakozás

Talpra állítják az öngyilkosság miatt lebénult RTL-est?

Alekosz-Anita (Alekosz)
Alekosz-Anita (Alekosz)

Van remény arra, hogy a jelenleg még mozgásképtelen Anita talpra álljon – állítja egy férfi.

Szőke Antal azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy egy alternatív gyógymódot tudna javasolni Alekosz egykori mennyasszonyjelőltjének, aki két hónappal ezelőtt kiugrott a kilencedik emeletről. A lány ugyan túlélte a zuhanást, de megsérült a gerince és jelenleg nem tudja használni a lábait. Azt, hogy végleges-e ez az állapot, nem lehet tudni, Anita mindenesetre reménykedik a gyógyulásban.

Szőke Antal szerint a lánynak akkor is van reménye a gyógyulásra, ha súlyosan megsérült a gerince. Állítja, lehetőség van gerincsérült betegeknél úgynevezett stimulátor beültetésére, mely javítja a sérült gerincvelőben lévő idegpályák újbóli működését. Mint mondja, ezzel a módszerrel külföldön már több embert meggyógyítottak a közbenjárásával. Persze a felépülés nem rövid idő és annál jobb a gyógyulás esélye, minél frissebb a sérülés. Bár Szőke Antal még nem látta az RTL Klub felfedezettjének leleteit, de úgy véli, a lányt is talpra lehetne ezzel a módszerrel állítani.

Mivel a tb nem finanszírozza ezt a kezelést, ezért persze csak kevesen tudják igénybe venni. Szőke Antal mindenesetre azt mondja, nagyon szeretnének Anitának segíteni, akivel felveszik majd a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik