Szórakozás

Így néz ki kórházi ágyán Alekosz öngyilkos exe – Videó

„Azt üzenem, hogy a legnagyobb értéket, az élete senki ne dobja el magától” – zokogta az RTL kamerái előtt Anita, aki két hónappal ezelőtt kiugrott egy ház nyolcadik emeletéről. A lány kórházi ágyán nyilatkozott a Fókusznak.

Alekosz menyasszonykereső műsorának egykori szereplője először a Hír24-nek adott interjút miután felébresztették a mesterséges kómából. Már akkor elmondta, nagyon megbánta amit tett, ráadásul az öngyilkossági kísérlet minden momentumára tisztán emlékezett. Cáfolta, hogy szerelmi bánat miatt ugrott ki az ablakon, mint mondta, minden összejött és egyszerűen elveszítette a fonalat.




A Fókuszban azt is kifejtette, úgy érezte, senki nem szereti, de most, hogy rengeteg ember megmozdult érte, és még idegenek is vért adtak neki, rájött, nagyot tévedett. Nagyon örül annak is, hogy 85 éves nagymamája nem tett neki szemrehányást azért, amit művelt.

Anita azt mondja, az orvosok is csodának tartják a gyors regenerálódását. Eleinte úgy volt, hogy lábait amputálni kell, de ezt szerencsére el lehetett kerülni. Most már segítséggel képes felülni és azt szeretné, ha karácsonyra már kerekesszékben tudna ülni. Emellett nem adja fel, hogy egyszer újra járni fog.

Barátai azt mondják, Anita szerelme végig a lány mellett volt és úgy hírlik, ha kikerül a kórházból, talán még esküvő is lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik