Szórakozás

Bizarr múltjáról vallott Rod Stewart

Megdöbbentő részleteket árult el drogos múltjáról Rod Stewart, és a szexuális kalandjairól keringő pletykákat is tisztázta.

Az éneklés, a gyereknevelés és első unokája mellett jutott ideje Rod Stewartnak egy önéletrajzi könyv megírására is. A megjelenés előtt álló biográfiából mindenki megismerheti a legendás énekes vad múltját, aminek talán a drogos kalandjai voltak a legdurvább pillanatai. Egy időszakban például rektálisan juttatta a szervezetébe a kokaint. Az ötlet akkori bandatársától, a stonesos Ronnie Woodtól jött, aki félt tőle, hogy a drog szétmarja a porcot az orrában, ezért új beviteli módot talált ki. Rod és Ronnie végbélkúpokba adagolta az A-listás kábítószert, és úgy helyezték fel maguknak. Viszont az énekes állítja, hogy ettől ő még nem volt drogfüggő, csupán csak alkalmi fogyasztó. Ugyanis a zenésztársaival ellentétben, neki egyetlen kapcsolata sem ment rá a kábszerezésre, és elvonóra sem volt soha szüksége. Amikor megunta az önpusztítást, egyszerűen abbahagyta.

Emellett az is kiderül a könyvéből, hogy hiába zengenek legendákat a fékezhetetlen szexuális étvágyáról, soha nem volt neki több ezer hódítása. Rod személy szerint olyan 50-60 közé tenné azok számát, akik megfordultak az ágyában. Viszont csakis hölgyek voltak a szerencsések, és a homoszexuális kalandjairól szóló pletykák mind kitalációk. Ezeket a nyolcvanas években terjesztette el bosszúból a kirúgott sajtósa. De valamiért sokan máig szentül hiszik, hogy például egy éjszaka Rod annyira kiütötte magát, hogy egyszerre tizenhét matrózzal került intim viszonyba. Ami minden egyes pontjában nevetséges.


Botrányos volt a fiatalkora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik