Szórakozás

Beismerte másságát a világsztár édesapja

Jessica és Ashlee Simpson szüleinek házassága azért ment tönkre, mert az apjuk több mint harminc év után beismerte másságát.

Jessica Simpson családjának amúgy is kalandos magánélete újabb, megdöbbentő fordulatot vett. Az énekes-színésznő apjáról ugyanis kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik. Az egykori lelkész, aki manapság két lánya karrierjét egyengeti,  összehívta a famíliát, és megtette a nagy bejelentést, miszerint meleg. Beismerte, van egy huszonéves fiú szeretője is. Azt nem tudni, hogy Simpson papa a kezdetektől homoszexuális volt-e, és csak hazugságban élt, vagy akkor ébredt rá a valódi énjére, amikor feleségével pár éve megromlott a kapcsolata. Tina már be is adta a válókeresetet, a bíróságra benyújtott papírokban arra hivatkozik, hogy a házasságukat teljesen ellehetetlenítő okok miatt szakítottak.


Jessica apja megdöbbentette családját másságával

Joe és Tina a múlt hónapban hozta nyilvánosságra, hogy már hosszú ideje külön élnek. Akkor egyesek azt mondták, hogy a férfi elviselhetetlen, erőszakos személyisége áll házasságuk megromlása mögött.

Közben az is könnyen előfordulhat, hogy a válási papírokat már a rácsok mögött fogja aláírni Joe, ugyans ittas vezetés miatt bíróság elé kell állnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik