Szórakozás

Belebetegedett Madonna a legújabb botrányába

A Pop Nagyasszonya a nyári denveri mészárlás helyszínén fegyverrel hadonászott koncertjén, amivel óriási felháborodást keltett.

Jelenlegi, MDNA elnevezésű turnéján Madonna nagyon nincs tekintettel sem istenre, se vallásra, se politikai helyzetre, amivel rendszeresen felhergeli a közönségét. Legutóbbi koncertjén azonban olyan messzire rúgta a pöttyöst, hogy onnan nehéz lesz visszaszereznie az emberek szeretetét. Madge denveri koncertjén ugyanis szokás szerint fegyvert rántott a Gang Bang című dala közben, miközben a háttérben egy maszkos férfi és több liternyi vér volt látható a kivetítőkön. A nézők a jelenetsortól szó szerint ledöbbentek, sőt gyászhangulat lett úrra a stadionban.

Ugyanis mindenkinek eszébe jutott a Denver melletti Aurorában történt júliusi mészárlás, amikor a háborodott James Holmes tizenkét emberrel végzett a legutóbbi Batman-film premierjén. Madonna színpadi show-ja pedig akarva-akaratlanul is gúnyt űzött a tragédiából. Így a koncert után több száz felháborodott panasz érkezett a szervezőkhöz, a díva menedzsmentjéhez, de még a helyi hatóságokhoz is.

A hatalmas botrányba maga Madonna is belebetegedett. Legalábbis a következő fellépése elmaradt, mert állítólag súlyos gégegyulladása van. De inkább csak realizálta, hogy mit tett a színpadon, és pár napig még neki sincs képe emberek elé állni. Mert ezúttal nem a helyi politikát vagy vallást szidalmazta, vagy a bájai kéretlen mutogatásával okozott felhördülést, hanem emberek halálával viccelődött.


Kegyeletsértéssel végződött a koncert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik