Szórakozás

Az idegösszeomlás szélén Britney Spears

Britney Spears (Britney Spears)
Britney Spears (Britney Spears)

Az X-Faktor producerei attól tartanak, hogy Britney Spears össze fog omlani az élő show-k alatt, ezért drasztikus lépésre szánták el magukat.

Amikor Simon Cowell szerződtette Britney Spearst az amerikai X-Faktor mentorai közé, sokan tartottak a kudarctól, hiszen az énekesnő idegileg nem volt teljesen rendben. Viszont az eddigi teljesítményével minden kritikusát elhallgattatta. Az élő show-k azonban majd csak november 1-jén kezdődnek, ami miatt újra aggódnak a híresség ismerősei. Britney idegei ugyanis megint eléggé kivannak volt menedzsere, Sam Lutfi rágalmazási pere miatt. A tárgyalások során ugyanis rengeteg csúnya titok derült ki a Spears családról, így benne van a pakliban, hogy a díva összeomlik a magánéleti gondjai és a produkció okozta nyomás alatt.

Ennek megelőzése érdekében drasztikus lépésre szánták el magukat a műsor fejesei, állítólag fél perc eltolódás lesz az élő kép és aközött, ami adásba került. Ennyi idő alatt képesek lesznek azonnal kivágni, ha Britney verbálisan vagy fizikálisan olyat tesz, ami nem kerülhet a nézők elé.

Az amerikai televíziózásban egyébként Janet Jackson 2004-es, Super Bowlon tett villantása óta nincs családokat célzó élő show-műsor, ugyanis mindegyiket hét másodperccel csúsztatják. Így ki tudják szedni az adásból, ha valaki villant vagy káromkodik, elkerülve ezzel a botrányokat.


Félő, hogy nem bírja majd az élő show-kat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik