Szórakozás

Miatta bukta a tévés munkát a Viszkis rabló?

gáspár győző (gáspár győző, )
gáspár győző (gáspár győző, )

Az egykori Viszkis rablóra pályázik az egyik nagy televízió – írtuk néhány nappal ezelőtt. Azóta kiderült, lehet, hogy mégsem tesznek ajánlatott Attilának. Hogy miért?

A Hír24 televíziós berkekből arról értesült, készült egy titkos felmérés, amelyből állítólag az derült ki, hogy Ambrus Attila iránt igencsak megcsappant az érdeklődés. Ennek vélhetően az az oka, hogy Attila maga is kerüli a szerepelgetést, inkább a kerámiázásra koncentrál. Míg szabadulása után a legjobb “reklámhordozónak” számított és mindenki őt akarta, addig most már állítólag egyre kevesebben kíváncsiak rá.

„Úgy tudom, hogy felmérték az érdeklődést és miután kiderült, már nem lehet jó pénzért eladni az Ambrus Attila nevével hirdetett műsort, a csatorna letett a szerződtetéséről. Nem is értem, hogyan gondolhatták, hogy egy civillel fel lehet húzni a nézettséget. Szerintem ez eleve naiv ötlet volt” – mondta tévés informátorunk, aki további érdekességeket is elárult.

Azt mondja, azt is megnézték, kik azok, akik nagyon érdeklik az embereket. Az élen még mindig a Gáspár család áll. Informátorunk szerint a csatorna most éppen őket szeretné szerződtetni, vagyis ők ütötték ki a nyeregből Ambrus Attilát. A Hír24 megkereste Győzikét is a hírrel. Szerettük volna megtudni, mit gondol a felmérésről és annak eredményéről. Az RTL Klub nagyágyúja azonban nem szeretett volna megszólalni a témában.

Mint ahogyan arról a Hír24 már korábban beszámolt, az RTL Klubnál és a TV2-nél is tagadják, hogy korábban szerződést kínáltak volna Ambrus Attilának, vagy hasonlót terveztek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik