Szórakozás

Megdöbbentő szextitkok derültek ki Liz Taylorról

Egy új életrajzi könyv szerint a tavaly elhunyt Elizabeth Taylor szokatlan szexuális viszonyt folytatott több amerikai elnökkel is.

Hét házassága mellett Elizabeth Taylor sok hollywoodi sztárral folytatott viszonyt, ezek aztán az évek során folyamatos beszédtémát szolgáltattak a médiának. Ám még mindig nem hallottunk mindent Liz szexuális életéről. Állítólag egy hamarosan megjelenő könyv fellebbenti a fátylat a legendás díva eddig titkolt kapcsolatairól. Az írók szerint Taylor két amerikai elnökkel is közelebbi viszonyba került. Először Ronald Reagan szeretője volt, mindössze tizenöt évesen. A páros azután melegedett össze, hogy a színészből politikussá lett Reagan meginvitálta az akkor még karrierje kezdetén lévő Lizt a házába. A későbbi világsztárt teljesen lenyűgözte, hogy vendéglátója felnőtt nőként kezelte. Néhány óra beszélgetést követően egymásnak estek a kanapén. A románc azonban ezután nem tartott túl sokáig.


A világ legnagyobb hatalmú férfijai is a lábai előtt hevertek

Évekkel később John F. Kennedy villájában bulizott Elizabeth Robert Stack színésszel egyetemben. A trió a parti hevében levetkőzött, és meztelenül múlatták tovább az időt JFK medencéjében, ami szép lassan oda vezetett, hogy egy édeshármasban összeforrtak az udvaron. Az affért pedig még pikánsabbá teszi, hogy a szexszimbólum ideiglenes partnerei mindketten házasok voltak már ekkor.

De miután a történetek összes szereplője már rég a túlvilágon van, soha nem tudjuk meg, hogy mindez igazság vagy csak írói fantazmagória.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik