Szórakozás

Aktív családi hétvége [x]

Kapcsolat kártyával ősszel sem kell lemondanunk a vidám családi hétvégékről.

Itt az idő, hogy a gyerekekkel újra felfedezzük a kalandparkokat, élményfürdőket, állatkerteket, játszóházakat vagy éppen mozikat! A Telekom Kapcsolat program segítségével kedvezményes belépőjegyet válthatunk.

Ilyenkor ősszel hajlamosak vagyunk arra, hogy jobban bezárkózzunk otthonunkba, a hűvös idő, a korai sötétedés sokszor elveszi a kedvünket attól, hogy kimozduljunk. Pedig egészségünk szempontjából is fontos, hogy kimenjünk a friss levegőre, hogy kiránduljunk, sétáljunk. Egy családi séta az állatkertben, pihenés egy hangulatos szállodában, szombat délutáni közös mozizás vagy éppen egy szülőt-gyermeket aktivizáló, kihívásokkal teli nap egy kalandparkban – mind-mind remek program az őszi vagy téli hétvégékre.

A családi élménykártya szerepét is betöltő Kapcsolat kártyával a család kedvezményesen mozdulhat ki otthonról, legyen szó akár egy délutáni játszóházról vagy akár egy hosszabb kirándulásról. Ha a nyári nyüzsgés után az őszi időszakban sem szeretnénk lemondani a fürdőzés, kirándulás, közös szórakozás örömeiről, akkor érdemes jól felmérni, hogy hol milyen kedvezményekkel vehetünk igénybe az évszaknak megfelelő programokat. A Telekom Kapcsolat kártya segít abban, hogy kevesebb pénzért élvezhessük a különböző élményfürdők, kalandparkok, állat- és növénykertek, valamint a játszóházak nyújtotta programokat. Használatával ugyanis 12-15 százalékot is lefaraghatunk a belépőjegyek végösszegéből. A kedvezmények sok esetben több személyre szólnak, családok esetében jelentősebb megtakarítást is elérhetünk.

De nem csupán a hétvégi kikapcsolódáshoz, hanem a mindennapokban is érdemes bevetni a megannyi kedvezményre feljogosító kártyánkat. Ezzel ugyanis az élet számos területén takaríthatunk meg pénzt, legyen szó könyv, játék, irodaszer vásárlásáról, vagy éppen egy kellemes éttermi vacsoráról, taxiról, netán pénzügyi szolgáltatásról.

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak, Az idei évben a program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt az éppen érvényben lévő partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik