Szórakozás

Bepánikoltak Liptai Claudia miatt

Liptai Claudia (Liptai Claudia)
Liptai Claudia (Liptai Claudia)

A színésznőnek rengeteg követője van, akik most attól félnek, hogy a Super TV2 indulása után nem láthatják kedvencüket a képernyőn. Hogy ezt mire alapozzák? Azt is elárulták.

Miután kiderült, hogy az RTL II műsorait jelenleg csak 1 millió háztartásban lehet látni, bepánikoltak a TV2 nézői is. Attól tartanak ugyanis, hogy a Super TV2 szintén hasonló számú embert ér csak el, és ha ez valóban így lesz, sokan lemaradhatnak kedvenc műsoraikról, illetve imádott műsorvezetőjükről, Liptai Claudiáról, akinek az új csatornán lesz délelőtti magazinműsorra Till Attilával.

Az internetes fórumozók szerint a nézőkkel nagyon kiszúrnának, ha nem láthatnák Liptai Claudiát, aki szerintük a TV2 egyik legmeghatározóbb arca. Egyesek már is arról beszélnek, ezzel a húzással a csatorna magának és a nézettségének árt. Az egyik rajongó például azt mondta, ő a Megasztárt is csak Claudia miatt nézte és a Voice-ra éppen azért nem kapcsol majd, mert már nem láthatja benne kedvencét.

Miközben a nézők attól rettegnek, hogy csak kevés helyen lehet majd fogni a Super TV2-t, addig a csatornánál egyelőre nem kaptunk konkrét választ arra, hány háztartásban érhető majd el az új lehetőség.

Ugyanakkor az mindenképpen megnyugtató lehet Liptai Claudia rajongói számára, hogy egy korábbi hír szerint a színésznőnek a közeljövőben újra lesz műsora a TV2-n is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik