Szórakozás

Napokon belül robban a Liptai Claudia-bomba

Liptai Claudia (Liptai Claudia)
Liptai Claudia (Liptai Claudia)

A színésznő hivatalos rajongói oldalán már elindult a visszaszámlálás. Ma reggel azt tudatták a rajongókkal, pontosan mikor jelenik meg Claudia regénye.

„Már csak 8 nap, és a boltokban Claudia első regénye, Az álomnő. Osszátok meg ezt a bejegyzést! Minden százas lájk fordulónál, amit az oldal kap, Clau kisorsol egy könyvet, amit személyesen ad át és dedikál a nyerteseknek a jövő héten, csütörtökön megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón. Rajta! 700-nál sorsolás! Addig is szép napot mindenkinek!” – olvasható a színésznő facebookos oldalán.

Mint ahogyan a Hír24 arról már korábban is beszámolt, nem csupán a rajongók lelkesek a színésznő új kötete miatt, hanem maga a szerző is. Korábban így nyilatkozott róla a Bumeráng című műsorban:

„Életemben először olyan dologra vállalkozom, ami mindentől és mindenkitől független. Azt mondtam, valamit szeretnék létrehozni, és úgy döntöttem, írok egy regényt. Ez egy krimi” – mesélte Liptai Claudia. Hozzátette, ő strandkönyvnek nevezi az írását, ami elsősorban nőknek szól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik