Szórakozás

Ez az igazság Liptai Claudia rokkantkártyás ügyéről

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

Liptai Claudia tisztázni kívánja, mi az igazság azokból a pletykákból, melyek az elmúlt napokban vele kapcsolatban keltek szárnyra.

Mint ahogyan arról már sokszor, sok helyen beszámoltak, a műsorvezető állítólag az egyik parkolásakor jogosulatlanul használt egy rokkantkártyát. Ezzel kapcsolatban jelenleg vizsgálat van folyamatban. Az utóbbi napokban arról is cikkeztek, hogy a Claudia rokkantkártyás ügyeként elhíresült büntetőügyben a bíróság két ízben küldte el a vádiratot, amelyek „nem kereste” jelzéssel érkeztek vissza.

A színésznő menedzsmentje által kiadott közlemény azt tisztázza, mi az igazság, valóban megtörtént-e, amit a lapok állítottak. Leírják, a visszaérkezett küldeményből nem következik az a feltételezésen alapuló és rosszindulatú megállapítás, hogy Liptai Claudia szándékosan nem veszi át a küldeményt, sőt az sem, hogy egyáltalán kézhez kapta-e a postai értesítést.

„A büntetőeljárási törvény a sajtóban lebegtetett kényszerintézkedéseket (bilincs, elővezetés, körözés elrendelése stb.) a vádirat kézbesítése érdekében nem ismeri, ezek csupán hangzatos, hatásvadász, ám a valóságtól teljesen elrugaszkodó állítások, amelyek tökéletesen alkalmasak egy személy szándékos lejáratására, és felesleges hangulatkeltésre. Liptai Claudia, miután értesült a meghiúsult postai kézbesítésről, a mai napon személyesen átvette az iratot. A vádirat pénzbüntetést indítványoz bűnösség megállapítása esetére, így a közvéleményt 3 évi börtönbüntetés kilátásba helyezésével szándékosan és kifejezetten rosszindulatúan félrevezetni etikátlan és elfogadhatatlan magatartás” – olvasható a közleményben, melyben azt is leszögezik, Liptai Claudia  alapvető érdeke, hogy mielőbb ítélet szülessen az ügyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik