Szórakozás

Stohl András csaló áldozata lett – Exkluzív

stohl andrás (stohl andrás, )
stohl andrás (stohl andrás, )

Több mint kétezren lájkolták már azt a facebookos oldalt, amely azt sugallja, hogy Stohl András itt teszi közzé börtönnaplóját. A Hír24 megtudta, a színésznek semmi köze az oldalhoz.

„Stohl András börtönnaplója” – ez a címe annak a facebookos oldalnak, melyet a híresség tudta nélkül hoztak létre. A profilba a címen és egy  fotómontázson kívül szinte semmi nincs feltöltve, ettől függetlenül azonban már több mint 2000 ember lájkolta.

A cím azért megtévesztő, mert Stohlról köztudott, hogy valóban naplót vezetett börtönbüntetése alatt. Annak idején még arról is beszéltek, hogy esetleg a feljegyzések könyv formájában megjelennek majd. Ez ugyan nem történt meg, de hamarosan megjelenik a színészről szóló második könyv Börtönpokol címmel.

Azok a rajongók, akik felfedezték a facebookos börtönnaplós oldalt, és rájöttek, hogy ezt vélhetően nem Stohl üzemelteti, máris háborogni kezdtek. Volt, aki azt írta, a profil létrehozója könnyen megütheti a bokáját.

Úgy néz ki, hogy a rajongónak igaza lett, ugyanis Stohl András nem akarja ennyiben hagyni a dolgot. A színész a Hír24-től értesült a történtekről, és azt mondta, intézkedik, hogy levegyék a facebookos profilt, amely nagyon megtévesztő.

„Nem én üzemeltetem ezt az oldalt. Én egyáltalán nem vagyok fent a Facebookon. Természetesen intézkedni fogok, hogy szüntessék meg. Ebben az ügyben felkeresem az ügyvédemet” – mondta a Hír24-nek Stohl András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik