Szórakozás

Robban a bomba Stohl miatt – Követelik!

stohl andrás (stohl andrás, )
stohl andrás (stohl andrás, )

Felbátorodtak Stohl András rajongói, miután tudomásukra jutott, hogy VV Attila lakásügyében nyílt levelet intéztek az RTL Klubhoz. Stohl követői döntöttek: ők is hasonló módon próbálnak hangot adni követelésüknek.

A színész-műsorvezető rajongói azért háborognak, mert Stohl hosszú ideje nincs képernyőn. Mint ahogyan a napokban a Hír24 megírta, még maga a színész sem tudja, mi lesz a sorsa.

“Nem tudok semmit arról, hogy mikor térhetek vissza a képernyőre. Ha olyan műsor lesz, amiről a vezetőség úgy ítéli meg, hogy én vagyok a legalkalmasabb, akkor úgyis szólnak, ezért nincs értelme ezen agyalni” – mondta Stohl András, aki a képernyős munka helyett jelenleg a színpadra koncentrál.

Rajongói azonban agyalnak, sőt most éppen nyílt levelet akarnak írni az RTL Klubnak, hogy Stohlt minél előbb rakják vissza a képernyőre.

„Nem is értjük a csatorna álláspontját ebben a kérdésben. Az RTL II indulásakor csak tátottuk a szánkat, hogy kik kaptak műsort, miközben Stohlt meg mellőzték. Mi rajongók úgy véljük, hogy Buci foglalkoztatása jó üzlet lenne az RTL Klubnak, biztosan sokan odakapcsolnának miatta. Azért, hogy akaratunkat érvényesítsük, mi is nyílt levelet fogalmazunk meg, csakúgy, mint VV Attila rajongói” – mondta a Hír24-nek a rajongói csoport egyik szószólója, aki azt is elárulta, milyen műsorokban szeretnék látni kedvencüket.

Elsősorban a ValóVilágot említették, de el tudnák képzelni Stohlt akár a Legyen ön is milliomosban, vagy pedig az Egy perc és nyersz című műsorban is. Emellett sérelmezik, hogy a Szombat esti lázat nem Stohl kapta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik