Szórakozás

Stohl András megszólal RTL-es munkája ügyében

Stohl András maga sem tudja, mikor térhet vissza az RTL Klub képernyőjére. A színész hosszú hallgatás után végre megszólalt.

Az RTL Klub néhány éve még elképzelhetetlen lett volna Stohl András nélkül. A színész-műsorvezető vezette a csatorna legnagyobb show-műsorait. Annak idején vele indult a Való Világ, feltűnt a Survivorben, vezette a Szombat esti lázat, a Reggelit és a Csillag Születiket is. András azonban márciusi szabadulása óta nem kapott lehetőséget anyacsatornájától. A Hír24 arról kérdezte a színész-műsorvezetőt, mikor tér vissza a képernyőre?

“Nem tudok semmit arról, hogy mikor térhetek vissza a képernyőre. Ha olyan műsor lesz, amiről a vezetőség úgy ítéli meg, hogy én vagyok a legalkalmasabb, akkor úgyis szólnak, ezért nincs értelme ezen agyalni” – mondta Stohl András, aki a képernyős munka helyett jelenleg a színpadra koncentrál.

“Most volt bemutatónk a Nemzeti Színházban az Angyalok Amerikában című darabbal, most is épp egy előadásra sietek” – teszi hozzá a színész-műsorvezető, aki a darabban Kulka Jánossal, Alföldi Róberttel és Udvaros Dorottyával lép színpadra.

Úgy tűnik tehát, hogy továbbra is nélkülözniük kell Stohl Andrást az RTL Klub nézőinek, hamarosan jön azoban a hírességről szóló második könyv, amelyből rengeteg titokra fény derül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik