Szórakozás

Kamerák előtt sírta el magát Szirota Jennifer

A kiscsillagnak igazi váratlan meglepetésben volt része. Tizenkilencedik születésnapján ugyanis egykori versenytársai köszöntötték.

Gyanútlanul adott interjút Szirota Jennifer a Fókusznak, amikor egykori versenytársai szinte a semmiből tűntek elő. Az énekesnő semmit sem sejtett a titokban megszervezett köszöntésről. Ám Plazma hangjára – akit Juhász Marci és a Quantum XXL táncosai követtek – azonnal felkapta a fejét.

„Úristen, most nagyon megleptetek” – mondta könnyek között az énekesnő, aki rengeteg jókívánságot, tortát és számtalan ajándékot is kapott a jelenlévő kiscsillagoktól. „Hiányoztak már, jó újra látni őket” – vallotta be Jennifer a tortázás alatt. Az énekesnőnek azonban nem ez volt az egyetlen ajándéka a szülinapján.

Egy nagy álma is valóra válhatott. Színpadra léphetett a forgatási helyszín közelében koncertet adó Benkó Dixilanddel. A kiscsillag szinte szóhoz sem jutott a megtiszteltetéstől, sőt, még a szava is elállt, amikor Benkó Tamás felajánlotta, hogy szívesen látja őt a klubjukban, ahol számtalan dzsesszénekes nevelkedett már.

Szirota Jennifer előtt ezzel egy újabb kapu nyílt meg. A fiatal lány azt mondja, ez újabb erőt ad neki ahhoz, hogy dzsesszénekesi ambícióit ne adja fel, hiszen tudja, hogy amit szeretne elérni, azt kemény munkával így is, úgy is megszerzi majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik