Szórakozás

Zokogott az RTL Klub felfedezettje

Szirota-Jennifer(210x140)(1).jpg (Szirota Jennifer)
Szirota-Jennifer(210x140)(1).jpg (Szirota Jennifer)

Szirota Jennifer mindössze egy napra térhetett haza szülőfalujába, Nyírmadára. A kiscsillagot hatalmas rajongótábor köszöntötte, melynek láttán Jennifer elsírta magát.

Hosszú idő után végre hazatérhetett szülővárosába Szirota Jennifer. A kiscsillag bár csak egy napot tölthetett otthon, mégis mindennél fontosabb volt számára ez az utazás. A Csillag Születik felfedezettje nem számított rá, de hatalmas rajongótábor köszöntötte hazatérése alkalmából. Az énekesnő rengeteg ajándékot, virágot kapott, persze a támogató szavak sem maradtak el. Mindez együttesen játszott közre abban, hogy a kiscsillag könnyekben törjön ki köszönetnyilvánításakor.

„Négy éve léptem ki az általános iskola kapuján, de nem felejtettem el, hogy honnan indultam. Itt figyeltek fel a tehetségemre, sőt, már az óvodában bíztattak” – nyilatkozta a Fókusznak az énekesnő, aki rendkívül meghatódott szülővárosa támogatása láttán.

Szirota Jennifer  azt mondja, nincs miért szomorkodnia. Bár a tizenkét milliót, az autót és az utazást nem ő vihette haza, mégis rengeteg mindent nyert a műsorral. Koncertnaptárában a dátumok egyre csak szaporodnak, így Jennifernek szinte lélegzetvételnyi ideje sincs.

Különösen most, hogy egy hatalmas lehetőséget kapott a Budafoki Dohnányi Zenekar jóvoltából. A kiscsillag az X-Faktor nyertesével, Kocsis Tiborral lép majd színpadra. Szirota Jennifer azt mondja, bár az álma az, hogy egyszer Amerikában próbálhasson szerencsét dzsesszénekesként, a most kínálkozó lehetőséget és fellépéseket is egy soha nem hitt, megvalósult álomként éli meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik