Szórakozás

Kétségek gyötrik Szirota Jennifert

szirota  (szirota jennifer, )
szirota  (szirota jennifer, )

Elérte, amit akart, híres lett Szirota Jennifer. De vajon hogyan tovább? Mihez kezd a Csillag Születikben szerzett sikerrel ez a fiatal törékeny kislány, akinek határozott tervei vannak, ám úgy érzi még nem nőtt fel a feladathoz.

Nem mindennapi küzdelem volt Szirota Jenniferé. A fiatal énekesnő többszöri próbálkozás után jutott el oda, hogy ma már egy ország ismeri a hangját. De mihez kezd a sikerrel Jennifer?

A kisvárosi fiatal lánynak rengeteg álma és terve van, ám sok benne a kétely. Érzi, hogy előbb magában kell feldolgozni a hirtelen jött  sikert, hogy utána nekivágjon élete legnagyobb kalandjának és eljusson a tengerentúlra.

„Teljesen megváltozott az életem az elmúlt fél évben, a mai napig szokatlan, hogy megismernek az utcán, megállítanak aláírást kérni és közös fotót készítenek velem”- meséli Jennifer, akire az apukája vigyáz a fellépéseken.

„Rengeteget beszéltünk apával arról, hogy ez a szakma rengeteg veszéllyel jár, és még sokat kell tanulnom” – tette hozzá az egykori kiscsillag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik