Szórakozás

Porig alázták Lajcsit a Jimmy-ügy miatt – Beperlik?

galambos lajos (lagzi lajcsi, )
galambos lajos (lagzi lajcsi, )

Zámbó Árpy örömmel üdvözölte, hogy Kiszel Tünde létrehozott egy internetes fórumot, Védjük meg Zámbó Jimmy emlékét néven. Lajcsi viszont biztosan nem örül a dolognak, ugyanis bántó dolgokat írnak róla.

Néhány nap alatt csaknem 300-an lájkolták és több száz hozzászólás is érkezett a Kiszel Tünde által kezdeményezett oldalhoz. Sok olyan üzenetet is írtak, amelyikben Lajcsit szidták azért, amiért a Frizbiben kitálalt Jimmyről.

„Én nagyot csalódtam Lajcsiban. Ő, aki barátjának mondta Jimmyt, képes így hátba támadni. Szánalmas egy ember, aki egy halott emlékét bolygatja.”

„Én szerettem Lajcsit mindig, de most leesett a béka feneke alá! Ami sok az sok!!!!!!”

„Miért kellett ezt 12 év után felhozni???? Kinek állt érdekében???? Nem Lajcsi kopogtatott az ajtón, hogy hé, mocskoljuk be Jimmyi emlékét. De elítélem, mert ha tényleg a “barátja” volt, nem egyezett volna bele ebbe a beszélgetésbe. Talán van valaki, vagy valakik, akik nem tudják megemészteni, hogy Jimmy még holtában is SZTÁR.”

Ilyen és ezeknél jóval durvább hozzászólások érkeztek Tünde facebookos oldalára, ahová természetesen továbbra is várják a lájkokat.

Jimmy testvére, Árpy a Hír24-nek elmondta, nagyon kedvesnek találják Kiszel Tündét és természetesen örülnek annak, hogy a naptárdíva is a Zámbó család mellé áll. Jimmy testvére leszögezte, annak ellenére, hogy csalódtak Lajcsiban amiatt, amit tett, nem kívánnak jogi lépéseket kezdeményezni a híresség ellen. Ez azért került szóba, mert egyesek azt javasolták a Zámbó családnak, terelje jogi útra az ügyet és ne nézzék tétlenül, hogy Lajcsi kamerák előtt tálalt ki az elhunyt sztárról.

Árpy azt is hozzátette, nem lesznek ott a Lajcsi birtokára szervezett demonstráción, azt viszont nem tilthatják meg a rajongóknak, hogy kivonuljanak és tüntessenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik