Szórakozás

Meg kell operálni Zámbó Jimmy tesvérének szívét

A Hír24 információi szerint újra kórházban ápolják Zámbó Jimmy édesanyját, Anna nénit. Időközben az is kiderült, Zámbó Marietta is betegeskedik, a Jimmy-emlékest miatt azonban elhalasztotta szívműtétjét.

Mint már megírtuk, Galambos Lajos frizbis nyilatkozata felborzolta a kedélyeket Zámbó Jimmy családjában. Ám nem csupán a következő adásban nyilatkozó Edit asszony és gyermekek készültek ki a trombitás anekdotáitól, hanem a Király testvérei, Árpy, Marietta és édesanyjuk, Anna néni is.

A Zámbó Jimmy-emlékest ennek ellenére természetesen idén sem maradhatott el, a Csepeli Munkásotthon, ahogy évről évre, most is megtelt a rajongókkal.

Az eseményen Anna néni is részt vett, annak ellenére, hogy nyáron életmenő műtéten esett át. Az idős asszony elmondta, amíg él, mindent megtesz azért, hogy imádott fia emlékét ápolja. Kiderült, a tizenkét éve gyászoló szívbeteg édesanya ismét rosszul lett, csupán saját felelősségére távozhatott a kórházból, hogy részt vegyen a rendezvényen.


A Hír24 Zámbó Árpitól érdeklődött szerettei állapotáról. A Jimmy-hagyományokat tovább ápoló énekestől azonban csupán annyit tudtunk meg, hogy édesanyja újra kórházba került, ő pedig elmondhatatlanul aggódik érte, szinte el sem mozdul mellőle.

Zámbó Marietta a Hír24 kérdésére nem cáfolta meg, hogy gond lenne a szívével, ám mint mondta, a tervezett beavatkozást magánügyének tekinti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik