Szórakozás

Alázás miatt bíróságra megy Kiszel Tünde

A naptárdíva megelégelte, hogy egy általa csak felületesen ismert nő sértő dolgokat tesz közé róla az interneten, ezért azt fontolgatja, hogy bírósághoz fordul.

Tünde azt mondja, bár álnéven teszi közzé az illető a bejegyzéseit, de egyértelműen tudni lehet, kiről van szó. Legutóbb például Tünde egyik jótékonysági akcióját kommentálta meglehetősen furcsa módon. A híresség ugyanis létrehozott egy Facebookos profilt, melynek neve, Védjük meg Zámbó Jimmy emlékét. Tünde azt szeretné, ha minél többen lájkolnák az oldalt, hogy ezzel is bebizonyítsák, Jimmy jó ember volt. Az ominózus nő, így reagált a naptárdíva felhívására:” Létrehozok én is egy oldalt, “Védjük meg a világot kiszeltündétől” néven. Annak legalább van értelme.”

„Nem értem, hogy ez a nő, miért köt belém. Eddig türelmes voltam, de most már betelt a pohár. Azt fontolgatom, bírósára megyek, hogy elégtételt vegyek. Senki nem sértegetheti, becsmérelheti a másik embert a nyilvánosság előtt, még akkor sem, ha nem kedveli. Most végre neki is felelnie kell azért, amit művel” – szögezte le Kiszel Tünde.

A naptárdívának nem ez lesz az első hasonló pere. Több esetben is sikerült már jogi úton megvédeni a becsületét. A híresség úgy véli, az ilyen perekkel példát lehet statuálni, hiszen csak azért, mert valaki híres ember, nem lehet nyilvánosan megalázni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik