Szórakozás

Drámai Jimmy beteg édesanyjának állapota

Az orvosok nem szolgáltak bíztató hírekkel Jimmy beteg édesanyjáról – tájékoztatta a Hír24-et a Király testvére, Árpy.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a napokban ismét kórházba vitték Zámbó Jimmy édesanyját. Anna néni állapotáról akkor még nem voltak friss hírek, ám mostanra elkészültek a leletei és kiderült, sajnos nincs jó állapotban a 86 éves Anna néni.

„Nincs jól édesanyám. A szíve és a vérnyomása is rendetlenkedik. Nem csoda, hiszen szívritmus-szabályozóval él. Ráadásul ezt a készüléket már ötször kicserélték a szervezetében, ami önmagában megvisel egy ilyen idős embert. Most azonban a vérnyomásával van a legnagyobb probléma, azt szeretnék beállítani, hogy ne legyen ilyen gyakran rosszul” – mondta szomorúan Árpy, aki azt is kijelentette, mostanában szinte hetente viszik kórházba Anna nénit, annyira rosszul van.

Ráadásul úgy néz ki, hogy hamarosan egy beavatkozást is el kell végezni Anna nénin. Árpy elmondta, még van néhány lelet, amire várnak, ha azok eredménye rossznak bizonyul, akkor megkatéterezik édesanyja szívét. Természetesen ettől mindenki retteg, hiszen Anna néni már nagyon idős és nem tudni, a szervezete hogyan reagál majd a szívkatéterezésre.

Amíg az eredményekre várnak, az orvosok megengedték, hogy a család hazavigye a beteg asszonyt, akire gyermekei állandóan felügyelnek, egy percre sem hagyják magára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik