Szórakozás

Kiakadtak Friderikusz rajongói

Friderikusz Sándor rajongói nem tudják lenyelni, hogy nem láthatják kedvenc tévésüket és műsorát, ugyanis sokaknál még nem fogható az RTLII adása. Hasonló okból háborognak a Heti hetest kedvelők is.

Bár a Hír24 információi szerint az RTL Klub arra törekszik, hogy minél előbb és minél többen foghassák otthonukban az RTLII műsorait, jelenleg még sok háztartásban nem látható.

Az új csatorna hétfő óta fogható, jelenleg több mint 1 millió háztartásban. Az RTL hivatalos közlése szerint ez azt jelenti, hogy már az első adásnapon több mint 3 millió néző biztosan rákapcsolhatott az új csatornára. Az RTL Csoport célja, hogy minden néző láthassa az RTL II-t, ezért a tárgyalások tovább folynak a kábelszolgáltató társaságokkal, hogy év végére a háztartások száma elérje a 2 milliót.

Bár a törekvés reménykeltő, ez mit sem változtat a tényen, hogy az RTL Klub hűséges nézői közül sokan most még lemaradnak kedvenc produkcióikról. Ezt egyébként különböző fórumokon többen is szóvá tették. Egyebek mellett Friderikusz Sándor és a Heti hetes rajongói is kiakadtak, és követelik, legalább az ismétléseket közvetítse az RTL Klub, hogy ne maradjanak le a műsorokról.

Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője a Hír24 érdeklődésére elmondta, ők is tudnak az effajta igényekről. Hozzájuk is számos levél érkezik a nézőktől, ami nagyon jólesik nekik, hiszen így is biztosítják őket az érdeklődésről és a szeretetükről. A főszerkesztő azt mondja, ők tehetetlenek ebben az esetben, ugyanakkor bizakodóak is, hogy hamarosan valóban többen láthatják majd őket. Hozzátette: a műsor szereplőinek lelkesedését ez a helyzet sem törte meg, ugyan úgy dolgoznak, mint eddig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik