Szórakozás

Kegyeletsértés? Halott sztárral reklámozzák az RTL Klub műsorát

Több elismert művész mellett Gregor József is szerepelt a Heti hetes promóciójában, mellyel azt reklámozták, hogy márciustól újraindul a műsor. Egyeseket felháborított az ajánló, mert szerintük olyan volt, mintha azt mondanák, a már elhunyt művésszel térnek vissza.

A hetihetes promó úgy van megszerkesztve, mintha Gregor József lenne márciustól az egyik szereplő. :( Ezeknek semmi sem szent?” – írják az egyik internetes fórumon.

Ónodi György, a műsor főszerkesztője nem érzi, hogy kegyeletsértő dolgot tettek volna azzal, hogy ilyen módon ajánlották a visszatérő showt. Úgy gondolja, hogy ezen az alapon minden film beharangozóját kegyeletsértőnek kellene nevezni, amelyikben olyan színészek szerepelnek, akik már elhunytak. Ónodi György inkább tisztelgésnek tartja a Heti hetes promócióját Gregor József emléke előtt. Mint mondja, büszkék arra, hogy 5 Kossuth-díjas szereplőjük is volt már a műsorban, köztük Gregor József. A produkcióban egyébként az elmúlt 12 év alatt 90 ismert embert vonultatott fel a nézők legnagyobb örömére.


Gregor József (Fotó: MTI / Nándorfi Máté)

Ónodi György az elmúlt három hónapban azt tapasztalta, hogy a közönség hiányolta a humor nagyágyúit, akik kényszerpihenőn voltak. Ezrével kapták a dicsérő leveleket és telefonokat, melyekben visszakövetelték a képernyőre Jáksó Lászlóékat. A nézők kérése most ugyan teljesült, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy szeptembertől újra műsorára tűzi-e az RTL a Heti hetest.

A főszerkesztő a Hír24 érdeklődésére azt is elmondta, hogy a vasárnapi adás úgy sikerült, “ahogy az egy első műsortól elvárható”. Az AGB felmérése szerint a hétvégén a nézőknek valamivel kevesebb, mint 20 százaléka kapcsolt Gálvölgyi Jánosékra. Ezzel az eredménnyel Ónodi György nem elégedett. Mint mondja, arra törekednek, hogy feltornázzák a nézettséget.

Az viszont továbbra is kérdéses, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy a humor nagyágyúi hosszú távon is megmaradhassanak az RTL Klub műsorán. Korábban a főszerkesztő azt mondta, ha a műsort esetleg leveszik a képernyőről, más csatornához nem kívánnak átmenni, élőben viszont biztosan folytatják majd a poéngyártást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik