Szórakozás

Visszatér a képernyőre a showman

Tizenkét év után tér vissza az RTL Klub képernyőjére Friderikusz Sándor. A showman az utóbbi egy évben formába hozta magát és döbbenetesen lefogyott.

Tegnap nagyszabású sajtótájékoztató keretében mutatta be az RTL Klub a Legyen Ön is Milliomos! új műsorvezetőjét, Friderikusz Sándort. A showman érkezését nagy üdvrivalgással fogadta a sajtó.

Friderikusz a sajtótájékoztatón őszintén beszélt a műsorvezetői poszt megszerzésének hátteréről. Így kiderült, hogy a showman csak annak fényében vállalta el a munkát, ha javarészt a maga ura lehet. Ugyanakkor azt is érezte, hogy új műsorvezetői szerepe új külsőt is kíván. Friderikusz Sándor elmondása szerint a rendszeres sportnak köszönheti karcsúbb alakaját.

“Csak a sportnak köszönhetem ezt a formám” – árulta el Friderikusz Sándor, aki három éve kezdett életmódváltásba. – “Igazából már három évvel ezelőtt hozzákezdtem én ehhez. Ám nem volt látszatja a dolognak, így abba is hagytam, s váltottam az intenzívebb dolgokra.”
Friderikusz Sándor végül sikeresen ledobta tetemes mennyiségű súlyfeleslegét, megszabadult pocakjától, és fittebb, mint valaha.
„Hetente háromszor futok reggelente hat kilométert. Másik három alkalommal pedig reggel és este is hat kilométert, s közben nézem a Fókusz adását” – mondta a Legyen Ön is Milliomos! új műsorvezetője, aki továbbra sem hagy fel sportos életmódjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik