Szórakozás

Így és ekkor tér vissza Marsi Anikó?

marsi-aniko(430x286)(1).jpg (marsi anikó, )
marsi-aniko(430x286)(1).jpg (marsi anikó, )

Marsi Anikót egyre inkább hiányolják a nézők a képernyőről. Nem csoda, hiszen a műsorvezetőről jó ideje semmit nem tudni, és RTL Klub illetékesei is diszkréten hallgatnak vele kapcsolatban.

Talán éppen ez az oka annak, hogy egyre merészebb pletykák kelnek szárnyra Palik László feleségéről. Most éppen azt beszélik, hogy Marsi Anikó ősszel az RTL2-őn térhet vissza. Ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg, mint ahogyan azt sem, hogy a műsorvezető egyáltalán valaha visszatér anyacsatornájához.

Információink szerint Anikó még mindig szülési szabadságon van, és tudomásunk szerint kollégáival sem igen találkozik. Az biztos, hogy visszavárják a csatornához, de hogy mikor áll újra kamerák elé, hivatalosan nem lehet tudni.

Nagyon úgy tűnik, hogy az RTL2 indulása – melyet egyébként hivatalosan még szintén nem erősítettek meg – sok ismerős régi arcot visszahoz a köztudatba. Állítólag itt tűnik majd fel legközelebb Stohl András is a Szombat esti láz című műsorban, és a hírek szerint Delhusa Gjon párkereső show-ját is itt sugározzák majd.

A pletykák szerint ezen társasághoz csatlakozik a Legyen ön is milliomossal Friderikusz Sándor is.

Egyesek szerint könnyen lehetséges, hogy Győzikéék legújabb kalandjait is az RTL2-n követhetik majd nyomon a nézők, de hangsúlyozzuk, mindez csak pletyka, hiszen az RTL Klub illetékesei egyelőre semmit nem árulnak el az új csatorna sztárjairól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik