Szórakozás

Szenzáció! Tom Cruise elhagyja a szcientológusokat

tom-cruise(1)(960x640)(2).jpg (tom cruise, )
tom-cruise(1)(960x640)(2).jpg (tom cruise, )

Végre rájött Tom Cruise, hogy ő van egyháza hasznára, és nem fordítva, így ismerősei szerint elhagyni készül a szcientológusokat.

Könnyen lehet, hogy a Szcientológiai Egyház elveszíti első számú reklámarcát és egyben haszonhozóját. Tom Cruise-t ugyanis utolérte a megvilágosodás, de korántsem Xenu eljövetelének időpontjával kapcsolatban. A színész rájött, hogy fiatalként ugyan rengeteget segített neki az egyház, amikor Los Angelesbe költözött, és egy feltörekvő, gyámoltalan senki volt, az utóbbi években viszont tönkretett mindent az életében, ami fontos volt neki. Előbb elveszítette Nicole Kidmant, majd Penélope Cruzt, most pedig Katie Holmesot, mert egyikőjük sem tudott azonosulni a nézeteivel. Sőt, úgy tűnik, hogy legkisebb csemetéje, Suri is erre a listára kerül, hiszen Katie csak szcientológusmentes környezetbe hajlandó elengedni apjával.

Emellett az egyházról és Tomról olyan valósnak vélt titkok láttak napvilágot, amik miatt szinte már mérhetetlenül alacsony a sztár népszerűsége. Ebből pedig az következik, hogy a bemutatandó filmjeit se fogják megnézni az emberek, vagyis a karrierjét veszélyezteti a hite.

Ezért az utóbbi hetekben egyetlen szcientológiai rendezvényen sem volt jelen, és igyekszik minél több időt tölteni az egyházhoz semmilyen módon nem kötődő barátaival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik