Szórakozás

Elvehetik gyermekét a világsztártól

tom-cruise(1)(960x640)(2).jpg (tom cruise, )
tom-cruise(1)(960x640)(2).jpg (tom cruise, )

Sokak szerint Tom Cruise felfogta, hogy legkisebb gyerekéből már nem lehet szcientológus vezető, és így már nem is olyan fontos neki Suri.

Ugyan Katie Holmes kapta meg Suri teljes felügyeleti jogát, ám Tom Cruise-nak lehetősége van szinte bármikor időt tölteni vele, ellenőrzött körülmények között. A színész viszont nem nagyon él ezzel a lehetőséggel, és másfél hónapja nem látta lányát. Utoljára augusztus közepén vitte el Surit, akkor meglátogatták a floridai Disney Worldöt, azóta a gyerek közelében sem járt. Pedig a kicsinek nagy szüksége lett volna rá, hiszen múlt héten megkezdte az iskolát.

Egyesek szerint Tom azért nem töri magát, hogy apai kötelezettségeinek eleget tegyen, mert nincs lehetősége Surit szcientológus környezetbe vinni. Így pedig soha nem lehet belőle az, akinek ő már születése óta szánja.


Régen volt része egy apai ölelésben

Cruise ügyvédje viszont egyből cáfolt mindent. Azt ugyan elismerte, hogy Suri és Tom ötven napja nem látták egymást, de szerinte csak azért, mert a színész Angliában forgat. Régen is volt már ilyen, hiszen rengeteg filmet készít mostanában, és a kislánya ezt már megszokta. Hozzátette: telefonon minden nap beszélnek, vagyis Tom foglalkozik Surival, amennyit csak tud.

Egyesek szerint a színésznek össze kell kapnia magát, mert ha így folytatja, akkor akár örökre elveszítheti a lányát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik