Szórakozás

Emberfeletti képességekkel bír Tom Cruise

tom-cruise(1)(960x640)(1).jpg (tom cruise, )
tom-cruise(1)(960x640)(1).jpg (tom cruise, )

Egy kutatás alapján emberfeletti képességek birtokában van Tom Cruise, amivel az embereket és a környezetét is uralni tudja.

Miután Katie Holmes a villámválás részeként egy titoktartási nyilatkozatot is aláírt, tőle már nem fogjuk megtudni a Szcientológiai Egyház legnagyobb titkait. Viszont ezeket mások is ismerik, és ők nem kötöttek titoktartási szerződést a felekezettel. Valaki például előkaparta a Rolling Stone magazin évekkel ezelőtti nyomozásának eredményét, ami bizarr információkat tartalmaz Tom Cruise-ról.

A dokumentumok alapján a színész telekinetikus és telepatikus képességekkel rendelkezik. Ezért az egyházon belül úgynevezett Operatív Thetán (OT) pozícióban van. Az OT képes kontrollálni az anyagot, energiát, teret és időt – ahelyett, hogy ezek a dolgok kontrollálnák őt. Ennek eredményeképpen képes urrá lenni az élet felett. Vagyis a gondolat erejével tudja mozgatni a tárgyakat, beszéd nélkül kommunikál, átveszi az uralmat a többi ember és állat agya fölött. Röviden: isteni lény. A szcientológusok pedig így is tisztelik, és minden tag meg van róla győződve, hogy mindez szentül igaz is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik