Szórakozás

Magát árulja Katie Holmes

Szűkös anyagi helyzetét azzal szeretné javítani Katie Holmes, hogy fizetség ellenében elmegy bárhova és olyan munkákat is elvállal, amit korábban nem.

A váláskor Katie Holmes elsődleges szempontja az volt, hogy Surit távol tudja a szcientológusoktól, így egy fillért sem kért Tom Cruise-tól, csak gyerektartásra tart igényt. A házassága alatt azonban a karrierje gyakorlatilag megszűnt, ezért nincs semmi bevétele. A nehéz helyzet pedig kényszermegoldásra késztette Katie-t. Ezentúl pénzért fog elmenni különböző rendezvényekre, és ezen alkalmakkor a divatházak ruháit is csak fizetség fejében hajlandó magára húzni, illetve szinte bármilyen termék reklámozását elvállalja.

Egyelőre sok ajánlat még nem érkezett, de a Bobbi Brown kozmetikumok arcának már “felvették”. Ezzel körülbelül évi kétmillió dollárt kereshet, ami az ő és Suri életviteléhez édeskevés. Bár, ha minden kötél szakad, akkor még mindig eladhatja az ékszer- és táskakollekcióját, amiket megtarthatott. Igaz, ezeket lányának szánja, mint örökséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik