Szórakozás

Nagyobb kihívások, megerősített immunvédelem[x]

Id. dr. Béres József kutató rájött, hogy miként a növényét, úgy határozza meg az emberi szervezet állapotát is a megfelelő ásványianyag-, és nyomelem-ellátottság. Ha az ettől nagymértékben függő immunrendszerünk jól működik, akkor nincs szükségünk gyógyszerre: testünk természetes módon, saját maga képes megbirkózni a kórokozókkal.

Sok éves kutatómunka eredményeként e gondolat nyomán született meg a Béres Csepp, amely nemcsak az egészség fenntartására képes, de segítséget nyújt betegségek esetén is. Feltalálása óta eredeti erejét hordozza, ám azóta eltelt négy évtized. Felgyorsult körülöttünk a világ, és vele a mi életünk is. Sok szerepben, sok színtéren kell maximálisan teljesítenünk, és az ebből adódó stressz megpróbál minket lelkileg és fizikailag is. Több a környezeti ártalom, még kevesebb természetes tápanyaghoz jutunk, miközben az egészségünket támadó kórokozók egyre ellenállóbbak.

A szervezetünket érintő kihívások normál életvitel mellett is egyre fokozódnak. Id. dr. Béres József élete végéig kutatta a lehetőségét annak, hogy a változó kihívásokra egyre kifinomultabb válaszokat adhassunk. Legendás találmányát a Béres Cseppet „megerősíteni” kívánta a szer antioxidáns hatásának fokozásával.

Szervezetünkben természetes folyamatok kapcsán oxidáció zajlik, aminek során szabadgyökök keletkeznek. Amennyiben túlzott mennyiségben képződnek, kóros változásokat indíthatnak el sejtjeinkben. És bár a megfelelően működő antioxidáns védelmi rendszerünk megvédene, sajnos ma már a táplálékunkkal nem mindig tudjuk fedezni azt a mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, amelyek segítségével a sok káros civilizációs hatást ellensúlyoznánk.
Ahhoz, hogy a megbillent egyensúlyt helyreállítsuk, egy kis extra adag antioxidánsra van szükségünk.

Id. dr. Béres József gondolata mára testet öltött: megszületett a második generációs Béres Csepp, a Béres Csepp Extra. A kutatók fejlesztő munkájának eredményeként sikerült bővíteni a hatóanyagok körét oly módon, hogy a különleges, folyadékformátumú, komplex medicína stabilitása a megemelkedett hatóanyagtartalom mellett is megmaradjon. A Béres Csepp Extra hatóanyagai megfelelő módon pótolják a szervezetünkből hiányzó ásványi anyagokat és nyomelemeket, megerősítik testünk természetes immunvédelmét, hogy jobban ellenállhassunk a belső és külső károsító hatásoknak.

Ma, amikor egyre komolyabb kihívásokkal kell küzdenünk, szükségünk van minden erőnkre, egészséges szervezetre és mindarra, ami hozzásegít ehhez. Egy kis üvegnyi immunerősítő, a Béres Csepp Extra évtizedek tudását, tapasztalatát és a folytonos fejlődést magában hordozva ebben tud a társunk lenni.

A Béres Csepp Extra® vény nélkül kapható roboráló gyógyszer.

www.beres.hu
facebook.com/beres.klub

———————————————————————————————————————————————

 

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

 

 

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

 

 

gyógyszerészét !

 

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik