Szórakozás

Titokban együtt jár a két RTL-es? Fotó

VV Kinga gyakran megörvendezteti rajongóit friss fotókkal a Facebookon. Az utóbbi időben több olyan képet is feltöltött, amelyen VV Attilával látható, akivel állítólag szakítottak.

Bizonyára emlékeznek még rá a VV-rajongók, milyen nagy szám volt annak idején, hogy a villa szőkéje és a nyertes összejöttek. Bájosan meséltek boldogságukról, majd hamarosan arról is beszámoltak, szakítottak. Egyesek szerint a két fiatal csak azért állítja, hogy véget ért a szerelmük, mert szeretnének titokban randizni és óvják magánéletüket.

Kinga viszont azt állítja, nincs együtt a VV-nyertessel, a közös fotók semmit nem bizonyítanak.

„Majd akkor mondhatják azt, hogy együtt vagyunk, ha csókolózós fotót teszek ki a Facebookra” – szögezte le a Hír24 érdeklődésére az egykori villalakó, aki a legutóbb közzétett felvételen éppen jótékonykodik Attila társaságában.

A két fiatal egy idős asszonyon segített, aki az egyik nagy budapesti bevásárlóközpont előtt virágokat árul. A néni – saját elmondása szerint – beteg gyermeke gyógykezelésére gyűjt. Kinga és Attila épp együtt vásárolgattak, amikor meglátták a nőt és úgy döntöttek, megveszik tőle az összes virágot.

„Nagyon kedves néni és tényleg ráfér a segítség. Sajnos a legtöbben rá sem néznek, csak elmennek mellette. Én mindenkit arra kérek, segítsen neki, ha tud” – mondta Kinga.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik