Szórakozás

VV Kingát rákos betegség fenyegeti?

vv kinga (vv kinga, )
vv kinga (vv kinga, )

Bár a ValóVilág plasztikcicája világos hajú- és bőrű, mégsem gondoskodik arról, hogy a napon ne égjen le. A bőrrák pedig egyre több embert fenyeget, főként az olyan érzékeny bőrűeket, mint az egykori VV-s.

Egyáltalán nem figyel bőrének egészségére VV Kinga, aki úgy sütteti magát, mintha a napsugarak semmilyen veszélyt nem jelentenének. „Szinte sosem szoktam bekenni magam. Az az igazság, hogy nagyon sűrűn le szoktam égni. Utána bekenem magam és másnapra már el is múlik a dolog” – mesélte a Fókusznak VV Kinga, aki óvatlansága ellenére nem tart a bőrráktól és a hasonló betegségektől.

„Alapvetően hipochonder vagyok, így sok mindentől félek. Ha viszont mindenre odafigyelnék, még enni se ehetnék mindent. Annyi mindenre kéne figyelni az életben, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni” – mondta Kinga, akit csöppet sem izgat, hogy az egészségével játszik napozáskor.

A fiatal lányt annyira nem izgatja a dolog, hogy még az anyajegyeit sem nézeti meg. „Nem szoktam bőrgyógyászhoz járni évente. Ennyi erővel vérvételre is kéthavonta mehetnék. Persze ha észreveszek valamit magamon, akkor elmegyek. Egyébként élem az életem, ha gond van, akkor orvoshoz megyek. Amúgy meg napozok és lazulok” – zárta le a beszélgetést a VV egykori szőkesége, akit szemmel láthatólag fittyet hány a napsugarakban rejlő veszélyekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik