Szórakozás

VV Attila: Alkohollal lehet engem hipnotizálni

vv-attila(210x140)(2).jpg (vv attila)
vv-attila(210x140)(2).jpg (vv attila)

Az egykori villalakót hipnotizőrhöz vitték, hogy amíg békésen szundikál, kiderítsék legnagyobb titkát. Kérdés, hogy sikerült-e?

Attila, amikor megtudta, hogy mire vállalkozott, már az kezdve elejétől szkeptikus volt. Bizton állította, hogy őt aztán nem lehet átverni és pláne nem lehet belőle kiszedni óriási titkokat. Azt ugyan nem árulta el, hogy milyen titkai vannak, de negatív véleményét a hipnózisról nem tartotta magában.

„Azt mondják, hogy lefekszel, és azt hiszik, hogy kihúzhatnak belőled bármit is. Szerintem csak az amatőrökből. Én nem hiszem, hogy más tudatállapotba kerülhetnék vagy ‘visszalátnék’ az előző életembe. Maximum az álmaimban hiszek, néha szoktam gondolkozni azon, vajon mi lehet a jelentésük. Nem hiszek a hipnózisban, csak egyféleképpen lehet engem hipnotizálni, alkohollal. Nagyon könnyen berúgok, elég pár sör” – nevetett Attila.

“Az első hipnózis közben elkezdtem álmosodni, és azt hittem egy idő után elkezdek majd emelkedni, de persze csak viccből. Persze a hipnotizőr tudta, hogy én nem vagyok erre kapható, csak egy szimpla relaxált állapotba kerültem”- mesélte Attila, aki meg akarta viccelni a szakértőt, de végül letett a rosszalkodásról és türelmesen várta a végeredményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik