Szórakozás

Így néz ki operált női mellel Szecsődi Kari – Exkluzív fotó

szecsődi karcsi (szecsődi karcsi)
szecsődi karcsi (szecsődi karcsi)

Mellműtétjéből lábadozik Szecsődi Kari. Az énekessel most barátai törődnek, Némedi Mari még a kórházi ágyánál is meglátogatta.

Vasárnap engedték ki a pécsi magánklinikáról Szecsődi Karit, aki ötszáz köbcentis melleket kapott. A Megasztárban feltűnt énekes élete legboldogabb napjait éli, örömét még az sem árnyékolja be, hogy komoly fájdalmakkal küzd.

“Tegnap jöttem haza Budapestre. Úgy terveztem, hogy továbbutazom a családomhoz Balatonra, de nem bírtam volna ki több rázkódást, egy ilyen műtét után természetes, hogy fájdalmai vannak az embernek. A barátaim mindenben segítenek, etetnek, itatnak” – mesélte Kari, aki nemsokára hivatalosan is Karin Erika névre hallgat majd.


“Nagyon jólesik, hogy édesapám – akivel régen nem volt felhőtlen a viszonyunk – szintén mindenben támogat és nagyon vár haza. Belátta, hogy komolyan gondolom, hogy testi mivoltomban is nő szeretnék lenni, és elfogadta a döntésemet” – tette hozzá meghatottan az énekes.

Kari  egyelőre komolyabb operációt nem tervez. “A további átalakító műtétek sokkal komplikáltabbak és veszélyesebbek is. Azokkal várnék. Egyelőre kiélvezem a mostani változást, ráadásul ezt meg is kell szokni” – fejtegette Kari, aki reméli, hogy másfél-két hét múlva újra színpadra állhat.

Az énekes a Hír24-nek azt is elmondta, amennyire vágyott rá, úgy félt is a műtéttől. “Alapvetően hipochonder, depresszióra hajlamos és pánikbeteg vagyok. Ehhez képest nagyon jól viseltem az operációt, pozitívan csalódtam magamban. Most már csak azt várom, hogy lekerüljön a kötés és a sportmelltartót egy csinoisabb darabra cserélhessem” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik