Szórakozás

Megdöbbentő fotó a TV2 felfedezettjéről

Több magyar hírességnek gyűlik meg a baja a Facebook-oldalához csatlakozókkal. Ezúttal Bódi Sylvi tette szóvá sérelmét.

Facebook rajongói oldalán szólt be – egy angol nyelvű felirattal – rosszakaróinak Bódi Sylvi. A csinos modell nem érti,  aki nem kedveli őt, miért lájkolja oldalát és csekkolja nap mint nap a bejegyzéseit.


„Szeretettel küldöm ezt a rosszindulatú, irigykedő embereknek, mert van belőlük egy pár, aki napi szinten csekkolja az oldalamat és itt éli ki az aberrációit. Bár lehet, hogy ők épp nem tudnak angolul… :D Így magyarosítva a dolgot üzenem nektek, hogy magasról tojok rátok, az ártó gondolataitok és energiátok nem jut el hozzám, akárhogy erőlködtök. Akinek nem inge, kérem ne vegye magára! Pontosan tudja az, akinek szól” – tette közzé véleményét Sylvi.

Ám nem csak Sylvinek, több hírességnek is fel kellett vennie a kesztyűt az oldalán mocskolódókkal. A Schobert házaspár például rendszeresen moderálja oldalát, ha öncélú és kifejezetten sértő hozzászólást talál, de például Szecsődi Karcsi a Hír 24-nek elmondta, többször megritkította már ismerősei körét. Sylvihez hasonlóan többek között ő is azt nehezményezte, hogy miért jelöli barátnak az, aki nem tudja elfogadni lényét, transzneműségét.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik