Szórakozás

Megoperálják Szecsődi Karcsit – Ilyen melle lesz

Egyre biztosabb abban Szecsődi Karcsi, hogy ezentúl nőként szeretné élni az életét. A hormonkúra után most plasztikai sebész kése alá fekszik.

Mint már megírtuk, hormonkészítményekkel „növeszt” melleket Szecsődi Karcsi. A transzszexuális énekesről hónapokkal ezelőtt röppent fel a pletyka, hogy nemátalakító műtétre készül, ám ő akkor ezt cáfolta, mondván: még nem döntött.


Karcsi a Hír24-nek elmondta, amióta nőként öltözik, sminkel, sokkal jobban érzi magát a bőrében, már nem kötnek belé, elfogadják. „Eleinte remegő gyomorral jártam bulizni, de most már tudom, nincs mitől félnem – mesélte, és hozzátette, tudja, hogy egyszer belőle nő lesz. – Nőként érzek, nőként élek, nőnek is tartom magam, és úton vagyok afelé, hogy a testem is a lelkemhez igazodjon.


„Persze nem mindenki fogad el, van olyan ismerősöm, aki szerint a Sátán műve, ami velem történik” – mesélte.

Az egykori megasztáros arról is beszélt, a  teljes nemátalakító műtétre még mindig nincs felkészülve, de arra már rászánta magát, hogy női mellet operáltasson. „Izgulok, mert fájni fog, de a szépségért meg kell szenvedni” – vélekedik az énekes, aki szeretné, ha Karcsi helyett Karinak hívnák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik